Personeel in de bouw nodig?

DUS spreekt uw taal.

Personeel in de bouw nodig?

DUS spreekt uw taal.

Personeel in de bouw nodig?

Timmermannen, Stelleurs of Metselaars gezocht?


Timmermannen en stelleurs met vakkennis en ervaring in de bouwsector zijn altijd gewild. Zeker nu de vraag naar flexibele arbeid blijft groeien en er steeds kortere perioden zijn voor de uitvoering van projecten.

Dankzij jarenlange ervaring met het plaatsen van timmerlieden en stelleurs in de nieuwbouw, afbouw, betonbouw en renovatie kan DUS u altijd voorzien van de juiste vakmannen in de bouw.

Onze timmermannen en stelleurs zijn ervaren vakmensen, altijd voorzien van de juiste gereedschappen, VCA en eigen vervoer. Ook voorzien wij veel bouwplaatsen van ervaren bouwvakhulpen en slopers, inclusief handgereedschap.

DUS begrijpt dat bouwhulpen en slopers een echt vak uitoefenen en zodoende ook over voldoende kennis en ervaring moeten beschikken van de bouw of sloop. Dus zit u verlegen om bouwvakhulpen, timmermannen, slopers of stelleurs? Dan bent u bij DUS aan het juiste adres.

Kortom
DUS Dienstverlening spreekt uw taal!

Werk in de bouw

Zelf aan de slag in de bouwsector als timmerman, stelleur, bouwvakhulp of sloper?

Bekijk hier onze actuele vacatures voor de bouw of neem contact op!

Waarom DUS


Dankzij vele jaren ervaring met het plaatsen van personeel in de bouw en veel contacten in de uitzendbranche onderscheiden wij ons door mensen te selecteren op aantoonbaar vakmanschap.

DUS personeel staat voor kwaliteit en daarom gaan wij altijd voor duurzame relaties tussen personeel, zzp'ers en opdrachtgevers. Op de lange termijn heeft iedereen daar voordeel bij, zelfs wanneer u juist voor de korte termijn flexibele werknemers zoekt.

DUS heeft ook veel waardering voor het werk van onze timmermannen, stelleurs, bouwvakhulpen en slopers en wij willen daarom absoluut geen urenfabriek zijn. Daarbovenop bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Zelf aan de slag?

Ben je wel geïnteresseerd om aan de slag te gaan in de bouw, maar staat er geen vacature voor jou tussen? Neem dan contact op of stuur een open sollicitatie. Met ons netwerk en onze ervaring is de kans groot dat wij ook voor jou een passende baan weten te vinden.