Groenvoorziening personeel gezocht?

DUS levert groene vingers

Groenvoorziening personeel gezocht?

DUS levert groene vingers

Groenvoorziening personeel gezocht?

Personeel voor groenvoorziening nodig?


Groenmedewerkers met ervaring en vakkennis zijn lastig te vinden. Gelukkig ziet DUS Dienstverlening wel de bomen door het bos, zodat wij u altijd kunnen voorzien van de juiste vakmensen.

Dankzij onze ervaring met het plaatsen van personeel in de groenvoorziening weten wij dat er vaak een tekort is aan goede medewerkers in de groenvoorziening en dat door de steeds kortere perioden voor de correcte uitvoering van projecten de vraag naar flexibele arbeid groeit.

DUS Dienstverlening kan perfect voorzien in die behoefte, want wij weten wat er gevraagd wordt van medewerkers in de groenvoorziening; niet alleen groene vingers, maar ook echte vakkennis en ervaring. Bovendien zijn al onze medewerkers voorzien van de juiste PBM’s en VCA.

Dus of het nu gaat om een meewerkend voorman, een medewerker groenvoorziening, allround groenvoorzieners, maaimachinisten of trekkerchauffeurs, met het personeel van DUS Dienstverlening zit u altijd goed.

DUS Dienstverlening levert geen groentjes

Werk in groenvoorziening

Zit het schoffelen, wieden, maaien en snoeien ook bij jou in het bloed?

Bekijk hier onze actuele vacatures voor de groenvoorziening of neem contact op!

Waarom DUS


Dankzij vele jaren ervaring met het plaatsen van personeel in de groenvoorziening en veel contacten in de uitzendbranche onderscheiden wij ons door mensen te selecteren op aantoonbaar vakmanschap.

DUS personeel staat voor kwaliteit en daarom gaan wij altijd voor duurzame relaties tussen personeel, zzp'ers en opdrachtgevers. Op de lange termijn heeft iedereen daar voordeel bij, zelfs wanneer u juist voor de korte termijn flexibele werknemers zoekt.

Voor onze meewerkende voormannen, medewerkers groenvoorziening, allround groenvoorzieners, maaimachinisten en trekkerchauffeurs hebben wij veel waardering en daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving. DUS Dienstverlening is geen urenfabriek, ons personeel staat voorop.

Zelf aan de slag?

Heb jij wel groene vingers, maar staat er geen vacature voor jou tussen? Neem dan contact op of stuur een open sollicitatie. Met ons netwerk en onze ervaring is de kans groot dat wij ook voor jou een passende baan weten te vinden.