Op zoek naar Infra personeel?

Op DUS kunt u bouwen

Op zoek naar Infra personeel?

Op DUS kunt u bouwen

Op zoek naar Infra personeel?

Op zoek naar infra personeel?


Personeel in de infra en in de GWW-sector met ervaring en vakkennis nodig? DUS Dienstverlening biedt de oplossing. Wij weten als geen ander dat er tegenwoordig een tekort is aan ervaren grondwerkers, kraanmachinisten, shovelmachinisten, stratenmakers en andere beroepen binnen de infrasector.

Naast het tekort aan infra personeel wordt de plaatsing van de juiste mankrachten ook nog eens bemoeilijkt doordat er steeds kortere periodes zijn voor de uitvoering van de projecten. Hierdoor ontstaat er een vraag naar ervaren en vakkundig personeel die ook nog eens flexibel ingezet kunnen worden, niet eenvoudig dus.

Echter, dankzij de jarenlange ervaring met het plaatsen van personeel in de infra- en GWW-sector is DUS Dienstverlening altijd in staat om u op tijd te voorzien van de juiste vakkrachten. Bovendien zijn al onze medewerkers voorzien van de juiste PBM's en natuurlijk ook een VCA certificaat. Dus of het nu gaat om een grondwerker, een kraanmachinist of stratenmaker;

DUS Dienstverlening snapt waar het om gaat!

Werk in Infra

Werk je graag buiten en ben je niet bang voor vieze handen?

Bekijk hier onze actuele vacatures voor de Infra of neem contact op!

Waarom DUS


Dankzij vele jaren ervaring met het plaatsen van personeel in de infra en de GWW-sector en veel contacten in de uitzendbranche onderscheiden wij ons door mensen te selecteren op aantoonbaar vakmanschap.

DUS personeel staat voor kwaliteit en daarom gaan wij altijd voor duurzame relaties tussen personeel, zzp'ers en opdrachtgevers. Op de lange termijn heeft iedereen daar voordeel bij, zelfs wanneer u juist voor de korte termijn flexibele werknemers zoekt.

Voor onze grondwerkers, kraanmachinisten, shovelmachinisten en stratenmakers hebben wij veel waardering en daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving. DUS Dienstverlening is geen urenfabriek, ons personeel staat voorop.

Zelf aan de slag?

Steek jij wel graag je handen uit de mouwen, maar staat er geen vacature voor jou tussen? Neem dan contact op of stuur een open sollicitatie. Met ons netwerk en onze ervaring is de kans groot dat wij ook voor jou een passende baan weten te vinden.