Technisch personeel gezocht?

DUS (her)kent dé vakman

Technisch personeel gezocht?

DUS (her)kent dé vakman

Technisch personeel gezocht?

Techniek personeel nodig?


Technisch personeel met ervaring en vakkennis wordt veel gevraagd, maar het aanbod is vaak schaars. Dit tekort aan vakmensen in de techniek en de steeds kortere periode voor de uitvoering van projecten maken het vinden van het juiste personeel een heus probleem.

Echter, door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van gemotiveerd, ervaren en kundig personeel in de metaalwereld is DUS Dienstverlening wel in staat om u tijdig te voorzien van de juiste vakmensen. De technieksector kent dus geen geheimen voor ons.

DUS Dienstverlening heeft voor de techniek een breed scala aan personeel voor u, die de bijbehorende papieren op zak hebben en voorzien zijn van de juiste PBM’s. Ervaring staat in de techniek voorop, maar niet zonder de juiste motivatie. Om deze reden hebben wij altijd eerst een persoonlijk gesprek met de desbetreffende om de kans tot een goede match zo groot mogelijk te maken.

Dus of u nou een lasser, monteur of technisch tekenaar zoekt;

DUS Dienstverlening levert kwaliteit!

Werk in Techniek

Ben jij een man van staal met aanleg voor techniek?

Bekijk hier onze actuele vacatures voor de metaalsector of neem contact op!

Waarom DUS


Dankzij vele jaren ervaring met het plaatsen van personeel in de Techniek en veel contacten in de uitzendbranche onderscheiden wij ons door mensen te selecteren op aantoonbaar vakmanschap.

DUS personeel staat voor kwaliteit en daarom gaan wij altijd voor duurzame relaties tussen personeel, zzp'ers en opdrachtgevers. Op de lange termijn heeft iedereen daar voordeel bij, zelfs wanneer u juist voor de korte termijn flexibele werknemers zoekt.

Voor onze monteurs, lassers en technische tekenaars hebben wij veel waardering en daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving. DUS Dienstverlening is geen urenfabriek, ons personeel staat voorop.

Zelf aan de slag?

Ben jij wel technisch onderlegd, maar staat er geen vacature voor jou tussen? Neem dan contact op of stuur een open sollicitatie. Met ons netwerk en onze ervaring is de kans groot dat wij ook voor jou een passende baan weten te vinden.