Elektromonteur 1

  • Plaats ROTTERDAM
  • Contractduur 7:00-16:00, 40.00 u. p/w
JOUW WERK
Klantvriendelijk, flexibel, twee rechterhanden en de juiste mentaliteit; als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van diverse grote en kleine reparaties. Werkzaamheden omvatten voornamelijk elektrawerkzaamheden in de woningbouw en daarnaast het verhelpen van storingen.

Met een auto en tablet van de zaak ga je op stap om meerdere bonnen op 1 dag af te werken, waarbij je contact houdt met jouw planner en uitvoerder. 

HET TEAM
Je komt te werken in een jonge organisatie met ruim 40 medewerkers die werken voor onder andere  woningcorporaties, overheid en semi-overheid, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren.
Het bedrijf hanteert een no-nonsense mentaliteit en is uniek doordat het 1 betrouwbaar adres is voor onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Zij spelen in op de tijd van nu en zijn klaar voor de toekomst.

WIJ BIEDEN
Bij ons verdien je een goed salaris conform bouw cao en heb je uitzicht op een vast dienstverband. 
De extra’s zijn ook concurrerend. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook een auto voor woon- werkverkeer, tablet, een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. 
En verder? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.

Eisen
  • WAT BRENG JE MEE
  • In de functie elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en installeren van elektrotechnische installaties. De werkzaamheden bestaan onder andere uit de volgende taken: Groepenkasten installeren, wand- en contactdozen plaatsen, het aansluiten van lampen en intercoms. Kortom de gehele elektrotechnische installatie voor de woningbouw. En: je woont in omgeving Rijnmond/Den Haag en bent fulltime beschikbaar.
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar (minimaal niveau 2) en ervaring opgedaan als elektromonteur. Daarnaast beschik je over rijbewijs B en VCA-B en kan je eventueel een VOG overhandigen.

Reageer direct op Elektromonteur 1
*
*
*
*