Werken in de Randstad?

DUS gaat voor U aan de slag

Werken in de Randstad?

DUS komt graag met u in contact

DUS komt graag met u in contact

Werkgebieden

DUS is actief in de Randstad en een STER in de volgende sectoren:

BOUW

Ons personeel voor de bouwsector is uit het goede hout gesneden. Wij zorgen voor mensen waar u op kunt bouwen en koppelen de je juiste persoon aan de juist job. Onze ( Beton, renovatie, nieuwbouw, afbouw ) Timmermannen, Stelleurs, Bouwopruimers en andere vaklieden die betrokken zijn bij de bouw hebben de juiste kennis en expertise in huis voor uw project. Laat dus rustig uw opdrachten uitvoeren door gekwalificeerd DUS vakmensen. Ook bemiddelen wij ZZP-ers

GROENVOORZIENING

Groenpersoneel kunnen we te hooi en te gras inzetten. Juist in de groenvoorziening wordt veel flexibiliteit verwacht, niet in het minst door weersomstandigheden. Bedrijven in deze sector hebben gedurende het voorjaar en de zomer extra mensen nodig, en dan hebben we het niet alleen over het onkruid wieden. Ons groenpersoneel bevindt zich over het algemeen in het middenkader, maar we kunnen ook de werving en selectie van hoger geschoold personeel verzorgen. Veel personeel in deze sector vindt via DUS een tijdelijke of vaste werkgever.

INFRA

Als geen ander weet DUS bv dat personeel binnen de Infra en GWW een steeds moeilijker vraagstuk aan het worden is. Een tekort aan ervaren grondwerkers, kraanmachinisten, shovelmachinisten en stratenmakers en een steeds kortere perioden voor de uitvoering van projecten vragen om flexibele arbeid. Door jarenlange ervaring met het plaatsen van personeel in de Infra- en GWW sector voorziet DUS u op tijd van de juiste vakkracht. Alle medewerkers zijn voorzien van de juiste PBM’s en natuurlijk VCA certificaat.

TECHNIEK

Bij DUS bieden we alleen personeel dat weet waarover ze praat. Behalve praten kunnen ze echter ook heel goed de handen uit de mouwen steken. We leveren zowel mensen die anderen kunnen aansturen als vaklieden met enkel een lasdiploma.

Contact

Aangenaam!

DUS.

Kom eens langs!

Koninginnekruid 1
2871 NP Schoonhoven

T 0182 351 844
E info@DUSbv.nl

VOLG ONS