Personeel in de bouw nodig?

DUS spreekt uw taal.

Personeel in de bouw nodig?

Timmermannen, stelleurs of metselaars nodig?

Neem direct contact op

Op DUS kunt u bouwen

Timmermannen en stelleurs met vakkennis en ervaring in de bouwsector zijn altijd gewild. Zeker nu de vraag naar flexibele arbeid blijft groeien en er steeds kortere perioden zijn voor de uitvoering van projecten.

Onze timmermannen en stelleurs zijn ervaren vakmensen, altijd voorzien van de juiste gereedschappen, VCA en eigen vervoer. Ook voorzien wij veel bouwplaatsen van ervaren bouwvakhulpen, bouwopruimer(s) en slopers, inclusief handgereedschap.

DUS begrijpt dat bouwhulpen en slopers een echt vak uitoefenen en zodoende ook over voldoende kennis en ervaring moeten beschikken van de bouw of sloop. Dus zit u verlegen om bouwvakhulpen, timmermannen, slopers of stelleurs? Dan bent u bij DUS aan het juiste adres.

Daarom DUS

Dankzij jarenlange ervaring met het plaatsen van timmerlieden en stelleurs in de nieuwbouw, afbouw, betonbouw en renovatie kan DUS u altijd voorzien van de juiste vakmannen in de bouw.

DUS personeel staat voor kwaliteit en daarom gaan wij altijd voor duurzame relaties tussen personeel, zzp'ers en opdrachtgevers. Op de lange termijn heeft iedereen daar voordeel bij, zelfs wanneer u juist voor de korte termijn flexibele werknemers zoekt.

DUS heeft ook veel waardering voor het werk van timmermannen, stelleurs, bouwvakopruimers en slopers en wij willen daarom absoluut geen urenfabriek zijn. Daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Bouwoplevering schoonmaak?
DUS pakt dit graag van u over.