Groenvoorziening personeel gezocht?

DUS levert groene vingers

Groenvoorziening personeel gezocht?

DUS levert groene vingers

Groenvoorziening personeel gezocht?

Personeel voor groenvoorziening nodig?

Neem direct contact op

Geen groentjes

Groenmedewerkers met ervaring en vakkennis zijn lastig te vinden. Gelukkig ziet DUS Dienstverlening wel de bomen door het bos, zodat wij u altijd kunnen voorzien van de juiste vakmensen.

DUS bv weet wat er gevraagd wordt van medewerkers in de groenvoorziening: niet alleen groene vingers, maar ook echte vakkennis en ervaring. Bovendien zijn al onze medewerkers voorzien van de juiste PBM’s en VCA.

Dus of het nu gaat om een meewerkend voorman, een medewerker groenvoorziening, allround groenvoorzieners, maaimachinisten of trekkerchauffeurs, met het personeel van DUS zit u altijd goed.

Daarom DUS

Dankzij onze ervaring met het plaatsen van personeel in de groenvoorziening weten wij dat er vaak een tekort is aan goede medewerkers.

DUS personeel staat voor kwaliteit en daarom gaan wij altijd voor duurzame relaties tussen personeel, zzp'ers en opdrachtgevers. Op de lange termijn heeft iedereen daar voordeel bij, zelfs wanneer u juist voor de korte termijn flexibele werknemers zoekt.

Voor onze meewerkende voormannen, medewerkers groenvoorziening, allround groenvoorzieners, maaimachinisten en trekkerchauffeurs hebben wij veel waardering en daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

DUS, de juiste keuze