Technisch personeel gezocht?

DUS (her)kent dé vakman

Technisch personeel gezocht?

DUS (her)kent dé vakman

Technisch personeel gezocht?

Techniek personeel nodig?

Neem direct contact op

Technisch goed

Technisch personeel met ervaring en vakkennis wordt veel gevraagd, maar het aanbod is vaak schaars. Dit tekort aan vakmensen in de techniek en de steeds kortere periode voor de uitvoering van projecten maken het vinden van het juiste personeel een heus probleem.

Echter, de technieksector kent geen geheimen voor ons. Wij hebben voor de techniek een breed scala aan personeel voor u, die de benodigde papieren op zak hebben en voorzien zijn van de juiste PBM’s.

Ervaring staat in de techniek voorop, maar niet zonder de juiste motivatie. Om deze reden hebben wij altijd eerst een persoonlijk gesprek met de desbetreffende om de kans tot een goede match zo groot mogelijk te maken.

Daarom DUS

Dankzij vele jaren ervaring met het plaatsen van gemotiveerd, ervaren en kundig personeel in de metaalwereld en veel contacten in de uitzendbranche onderscheiden wij ons door mensen te selecteren op aantoonbaar vakmanschap.

DUS personeel staat voor kwaliteit en daarom gaan wij altijd voor duurzame relaties tussen personeel, zzp'ers en opdrachtgevers. Op de lange termijn heeft iedereen daar voordeel bij, zelfs wanneer u juist voor de korte termijn flexibele werknemers zoekt.

Voor onze monteurs, lassers en technische tekenaars hebben wij veel waardering en daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

DUS, de juiste keuze