Elektromonteur 1

  • Plaats ROTTERDAM
  • Contractduur 7:00-16:00, 40.00 u. p/w
JOUW WERK
In de functie elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en installeren van elektrotechnische installaties. De werkzaamheden bestaan onder andere uit de volgende taken: groepenkasten installeren, wand- en contactdozen plaatsen en het aansluiten van lampen en intercoms. Kortom, de gehele elektrotechnische installatie voor de woningbouw. 

Met een auto en tablet van de zaak ga je op stap om meerdere bonnen op 1 dag af te werken, waarbij je contact houdt met jouw planner en uitvoerder. 

HET TEAM
Je komt te werken in een jonge organisatie met ruim 40 medewerkers die werken voor onder andere woningcorporaties, overheid en semioverheid, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren.
Het bedrijf hanteert een no-nonsense mentaliteit en is uniek doordat het een betrouwbaar adres is voor onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Zij spelen in op de tijd van nu en zijn klaar voor de toekomst.

WIJ BIEDEN
Bij ons verdien je een goed salaris conform cao Bouw & Infra en heb je uitzicht op een vast dienstverband. 
Je krijgt ook een auto voor woon- en werkverkeer, een tablet, een mooie pensioenregeling en je zal een goede balans ondervinden tussen werk en privé. 
En verder? Aan alles wordt gedacht; van opleiding tot vakantieregeling.

Eisen
  • Je bent klantvriendelijk en flexibel;
  • Je woont in omgeving Rijnmond/Den Haag en bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar (minimaal niveau 2) en hebt ervaring opgedaan als elektromonteur;
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en VCA-B en kan je eventueel een VOG overhandigen.

Reageer direct op Elektromonteur 1
*
*
*
*
*