Uitvoerder Renovatie en Onderhoud

  • Plaats ROTTERDAM
  • Contractduur 40.00 u. p/w
Uitvoerder Renovatie en Onderhoud

Verantwoordelijkheid, coaching en doelen willen behalen? Dat is jouw motto voor deze functie!

JOUW WERK
Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen; als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van meerdere renovatie- en onderhoudsprojecten. Je hebt hierbij de dagelijkse leiding en coördineert de medewerkers. Je zorgt voor het beheer en registratie van de projectdocumenten, een veilige werkplek en een tijdige oplevering van het project conform de gemaakte afspraken met de opdrachtgever.

Maar dat is niet alles; je speelt namelijk ook een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team. Jij zorgt ervoor dat er een sterk en succesvol team staat en stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen. Samen met het team zorg jij voor een succesvol project. Jij bent eindverantwoordelijk voor de communicatie, daardoor is het belangrijk dat je altijd bereikbaar bent.

Met een auto en tablet van de zaak ga je op stap om meerdere projecten in goede banen te leiden, waarbij je voornamelijk samen werkt met de projectleider, hoofduitvoerder, werkvoorbereider en natuurlijk jouw vakmensen onder je. 

HET TEAM
Je komt te werken in een jonge organisatie met ruim 40 medewerkers die werken voor onder andere woningcorporaties, overheid en semi-overheid, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren.
Het bedrijf hanteert een no-nonsense mentaliteit en is uniek doordat het 1 betrouwbaar adres is voor onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Zij spelen in op de tijd van nu en zijn klaar voor de toekomst.

WIJ BIEDEN
Bij ons verdien je een goed salaris conform cao in Bouw & Infra en heb je uitzicht op een vast dienstverband. 
Je krijgt ook een auto voor woon- en werkverkeer, een tablet, een mooie pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé. 
En verder? Aan alles wordt gedacht; van opleiding tot vakantieregeling.

ZIN IN EEN GOEDE CARRIÈREMOVE?
Reageer dan telefonisch of stuur een mail op naar christian@dusdienstverlening.nl .

Eisen
  • Als Uitvoerder Onderhoud en Renovatie ben je bekend in de renovatie en onderhoud van onder andere scholen, appartementen, ziekenhuizen.
  • Je bent een positief energiek persoon die als geen ander in staat is de verbinding te maken tussen jouw team en de uitvoerende partijen.
  • Je hebt passie voor techniek en je bent in staat om de uitvoering van een project goed te organiseren.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je hebt een afgeronde opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar (minimaal mbo-4).
  • Je hebt 5-7 jaar ervaring opgedaan als Uitvoerder, bent administratie en communicatief sterk en hét aanspreekpunt voor jouw team.
  • Je straalt energie uit en kan goed planmatig en gestructureerd werken.
  • Daarnaast beschik je over rijbewijs B en VCA VOL en kan je eventueel een VOG overhandigen.

Reageer direct op Uitvoerder Renovatie en Onderhoud
*
*
*
*
*