Bouwvakhelper

  • Plaats LEKKERKERK
  • Contractduur 40.00 u. p/w
Wij zoeken bouwvakhelpers voor in de omgeving van Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht! ZZP'ers zijn ook welkom.

Communicatief vaardig, ondersteunend, flexibel en doorzettingsvermogen; als bouwvakhulp ben je breed inzetbaar. Je biedt ondersteuning aan de diverse vakkrachten. De werkzaamheden kunnen variëren van het opruimen van de bouwplaats tot het klaarzetten van materialen. Je werkt in een hoog tempo en zorgt dat de werkzaamheden vlot kunnen verlopen op diverse bouwlocaties voor verschillende bouwbedrijven en aannemers.

Je komt te werken in een jonge organisatie met ruim 80 medewerkers die werkzaam zijn in de branches Bouw, Groen, Infra en Techniek. Door ons grote netwerk in deze branches kunnen en willen wij een langdurige relatie opbouwen met onze vakkrachten.

Eisen
  • Als bouwvakhulp ben je bekend in de bouw en heb je op verschillende projecten gewerkt. Je bent een aanpakker en ondersteunt graag daar waar nodig.
  • Je hebt relevante werkervaring in de bouw. Daarnaast beschik je over rijbewijs B en in het bezit zijn van een geldig VCA is een pré.
  • Bij ons verdien je een goed salaris conform cao en heb je uitzicht op veel werk. Er is een prettige werksfeer in een afwisselende werkomgeving. Beschik je wel over een rijbewijs maar niet over een eigen auto? Geen probleem, een auto voor woon- werkverkeer is vaak bespreekbaar! Daarnaast verzorgen wij de standaard PBM’s, een mooie pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé.
  • En verder? Aan alles wordt gedacht; van opleiding tot vakantieregeling.

Reageer direct op Bouwvakhelper
*
*
*
*
*