Bouwvakhelper

  • Plaats SCHOONHOVEN
  • Contractduur 7:00-16:00, 40.00 u. p/w

Bouwvakhelper


Ben jij een echte aanpakker, breed inzetbaar en werk je graag buiten?


JOUW WERK

Communicatief vaardig, ondersteunend, flexibel en doorzettingsvermogen; Als bouwvakhulp ben je breed inzetbaar. Je biedt ondersteuning aan de diverse vakkrachten. De werkzaamheden kunnen variëren van het opruimen van de bouwplaats tot het klaarzetten van materialen. Je werkt in een hoog tempo en zorgt dat de werkzaamheden vlot kunnen verlopen op diverse bouwlocaties voor verschillende bouwbedrijven en aannemers.


HET TEAM

Je komt te werken in een jonge organisatie die actief is in de branches Bouw, Groen, Infra en Techniek. Door ons grote netwerk in deze branches, kunnen en willen wij een langdurige relatie opbouwen met onze vakkrachten.


WIJ BIEDEN

Bij ons verdien je een goed salaris conform cao en heb je uitzicht op veel werk. Een prettige werksfeer in een afwisselende werkomgeving. Beschik je wel over een rijbewijs maar niet over een eigen auto? Geen probleem, een auto voor woon- werkverkeer is vaak bespreekbaar! Daarnaast verzorgen wij de standaard PBM’s, een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. En verder? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.


ZIN IN EEN GOEDE CARRIÈREMOVE?

Ben jij de bouwvakhulp naar wie wij op zoek zijn, dan komen wij graag in contact met jou. Bel/app naar nummer 06-51042378 of stuur een mail naar cv@dusbv.nl


Eisen
  • Als bouwvakhulp ben je bekend in de bouw en heb je op verschillende projecten gewerkt. Je bent een aanpakker en ondersteunt graag daar waar nodig.


  • Je hebt relevante werkervaring in de bouw. Daarnaast beschik je over rijbewijs B en het bezitten van een geldig VCA heeft de voorkeur.


  • En ben jij een echte aanpakker, breed inzetbaar en werk je graag buiten?

  • Dan is dit écht iets voor jou!


Reageer direct op Bouwvakhelper
*
*
*
*
*