Montagemedewerker

  • Plaats SCHOONHOVEN
  • Contractduur 7:00-16:00, 40.00 u. p/w

Montagemedewerker


Met je handen werken, samen de planning halen en een dosis enthousiasme, dat is jouw ding!


JOUW WERK

Als montagemedewerker ben je bezig met het stellen van prefab elementen, vloerwapening vlechten en het storten en monteren van staalconstructies.


HET TEAM

Je komt te werken in een jonge organisatie die actief is in de branches Bouw, Groen, Infra en Techniek. Door ons grote netwerk in deze branches, kunnen en willen wij een langdurige relatie opbouwen met onze vakkrachten.


WIJ BIEDEN

Bij ons verdien je een goed salaris conform cao en heb je uitzicht op veel werk. Een prettige werksfeer in een afwisselende werkomgeving. Beschik je wel over een rijbewijs maar niet over een eigen auto? Geen probleem, een auto voor woon- werkverkeer is vaak bespreekbaar! Daarnaast verzorgen wij de standaard PBM’s, een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. En verder? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.


ZIN IN EEN GOEDE CARRIÈREMOVE?

Ben jij de montagemedewerker naar wie wij op zoek zijn, dan komen wij graag in contact met jou. Bel/app naar nummer 06-51042378 of stuur een mail naar cv@dusbv.nl


Eisen
  • Als montagemedewerker ben je bekend met het maken van mallen en heb je ervaring in de bouw en montage van prefab elementen.

  • Ervaring met het vlechten en storten van vloerwapening of funderingen is een pré.


Reageer direct op Montagemedewerker
*
*
*
*
*