Stratenmaker

  • Plaats SCHOONHOVEN
  • Contractduur 7:00-16:00, 40.00 u. p/w

Stratenmaker


Ben jij een echte aanpakker, maak je graag meters en werk je graag buiten?


JOUW WERK

Machinaal, onder de hamer, flexibel en doorzettingsvermogen; als stratenmaker leg je nieuwe bestratingen, her bestraat en repareer je bestratingen. Je straat rijwegen en kruisingen zowel met behulp van een hamer als met behulp van mechanische hulpmiddelen. Daarnaast houdt je je bezig met alle werkzaamheden die te maken hebben met straatwerk. Denk hierbij aan ontgraven, aanvullen en verdichten van grond, uitzetten van hoogtes en richtingen, het aanleggen van putranden en banden zagen en zetten. Voor deze taken verricht je ook de voorbereidende werkzaamheden zoals meten en uitzetten en wordt je vaak ondersteund door de opperman.


HET TEAM

Je komt te werken in een jonge organisatie die actief is in de branches Bouw, Groen, Infra en Techniek. Door ons grote netwerk in deze branches, kunnen en willen wij een langdurige relatie opbouwen met onze vakkrachten.


WIJ BIEDEN

Bij ons verdien je een goed salaris conform cao en heb je uitzicht op veel werk. Een prettige werksfeer in een afwisselende werkomgeving. Beschik je wel over een rijbewijs maar niet over een eigen auto? Geen probleem, een auto voor woon- werkverkeer is vaak bespreekbaar! Daarnaast verzorgen wij de standaard PBM’s, een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. En verder? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.


ZIN IN EEN GOEDE CARRIÈREMOVE?

Ben jij de stratenmaker naar wie wij op zoek zijn, dan komen wij graag in contact met jou. Bel/app naar nummer 06-55838194 of stuur een mail naar cv@dusbv.nl


Eisen
  • Als stratenmaker ben je bekend in de GWW / Infra en heb je op verschillende projecten gewerkt. Dit kan particulier zijn maar ook grote bedrijfsopdrachten. Je weet van wanten en hebt alle voorkomende straatwerkzaamheden uitgevoerd.


  • Je hebt ervaring als stratenmaker in de GWW / Infra en beschikt over de juiste certificaten. Daarnaast beschik je over rijbewijs B en geldig VCA.


Reageer direct op Stratenmaker
*
*
*
*
*