Timmerman

  • Plaats SCHOONHOVEN
  • Contractduur 7:00-16:00, 40.00 u. p/w

Timmerman


Ben jij een Allround vakman die ervaring heeft met alle voorkomende timmerwerkzaamheden inclusief tekening lezen en maatvoering?


JOUW WERK

Klantvriendelijk, flexibel, twee rechterhanden en de juiste mentaliteit; Voor meerdere aannemers zijn wij op zoek naar timmerlieden met ervaring in de nieuwbouw, afbouw en renovatie. Als timmerman bij onze opdrachtgevers kan je lange tijd aan het werk. We bieden je een salaris en secundaire voorwaarden zoals deze in de Bouw CAO zijn bepaald en bovendien een werkplek waar jij als echte vakman de kwaliteit van jouw werk kunt laten zien. Je kunt zelfstandig timmerwerk uitvoeren en je vindt het leuk om zo nu en dan een collega te helpen met zijn werkzaamheden.


Ben je een ZZP’er en ben je op zoek naar een langdurige klus? Dan komen wij ook graag met jou in contact! Werk je als koppel? Dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren met je vaste maat.


HET TEAM

Je komt te werken in een jonge organisatie die actief is in de branches Bouw, Groen, Infra en Techniek. Door ons grote netwerk in deze branches, kunnen en willen wij een langdurige relatie opbouwen met onze vakkrachten.


WIJ BIEDEN

Bij ons verdien je een goed salaris conform cao en heb je uitzicht op veel werk. Een prettige werksfeer in een afwisselende werkomgeving. Beschik je wel over een rijbewijs maar niet over een eigen auto? Geen probleem, een auto voor woon- werkverkeer is vaak bespreekbaar! Daarnaast verzorgen wij de standaard PBM’s, een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé. En verder? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.


ZIN IN EEN GOEDE CARRIÈREMOVE?

Ben jij de timmerman naar wie wij op zoek zijn, dan komen wij graag in contact met jou. Bel/app naar nummer 06-51042378 of stuur een mail naar cv@dusbv.nl


Eisen
  • Als Timmerman ben je bekend in de bouw, zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Je bent een positief energiek persoon die als geen ander klachten kan oplossen en gebreken repareren. Je hebt passie voor bouw en je bent in staat om de uitvoering van het onderhoud goed te organiseren.


  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar (minimaal niveau 2) en ervaring als timmerman in de bouw. Daarnaast beschik je over rijbewijs B en geldig VCA.


Reageer direct op Timmerman
*
*
*
*
*