timmerlieden3
IMG_0121
IMG_5229
IMG_5232
timmerman
Wij zijn DUS. Ster in
Bouw
Groen
Infra
Techniek

Geen urenfabriek, maar werken met passie.

Wij zijn altijd op zoek naar goede zzp timmerlieden (nieuwbouw, renovatie, beton) stelleurs en grondwerkers.


ZZP bemiddeling


DUS onderscheidt zich als zzp-bemiddelaar dankzij jarenlange ervaring in de bouw en infra sector. Wij verkopen niet gemakzuchtig uren, maar wij streven naar kwaliteit op uw werkplek.

Wij houden van persoonlijk contact en daarom gaan wij altijd eerst om tafel met de desbetreffende zzp'er, voordat deze bij u aan de slag gaat.

Selectie

Door zzp'ers vooraf te selecteren op aantoonbaar vakmanschap, vakkundige gereedschappen en de juiste motivatie brengen wij vaker de juiste match tot stand op uw werkplek.

Meteen een afspraak maken?

Neem contact op

U bent ZZP-er en op zoek naar een nieuwe opdracht?


Dan is de keuze snel gemaakt. DUS Dienstverlening is dé specialist in het bemiddelen van zzp'ers, met name in de bouw & infra tak. Dus bent u op zoek naar een functie als timmerman in de renovatie, nieuwbouw, betonbouw of afbouw? Of bent u vakkundige stelleur, kraanmachinist of grondwerker? Dan zit u bij DUS op de juiste plek.

Uiteraard zijn wij goed voorbereid op de (nabije) toekomst en werken wij conform de DBA wetgeving. Met door de fiscus goedgekeurde bemiddelingsovereenkomsten zijn wij een betrouwbare partner voor onze opdrachtgever(s) en de zzp'er(s).

U zoekt de juiste man op uw bouwplaats?

Wij houden de zaken graag persoonlijk met onze opdrachtgevers en zzp'ers. Te allen tijde hebben wij eerst een face-to-face gesprek met zowel de zzp'er als de opdrachtgever. Wij bespreken de wensen, ervaring en de bijbehorende vakkennis met de zzp'ers. Dit is hoe DUS graag voor U bemiddelt.

Bouwoplevering schoonmaak? Wij nemen dit werk graag van u aan.


Wij zoeken

Onze laatste vacatures